Meer over Waarderende Gemeenteopbouw

Welkom!

Deze website is bedoeld als een ontmoetingsplek, een aanvulling op het boek 'GOEDE WIJN Waarderende Gemeenteopbouw' van Jan Hendriks. Op veel plekken wordt gewerkt met dit gedachtegoed, soms met iets minder, maar ook heel vaak met veel succes. Kerkelijk werkers, en ook vrijwilligers die actief zijn in kerkelijk verband, kunnen hier ter inspiratie hun kennis, ervaringen en handreikingen delen.
Omdat Waarderende Gemeenteopbouw sterk is gebaseerd op Appreciative Inquiry, krijgt dat hier ook de nodige aandacht.
Mogen we ook uw ervaringen hier plaatsen? Heel graag! We ontvangen ze graag via het contactformulier (zie colofon). En wilt u daar eerst overleg over? Prima! Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.
De coördinatiegroep Waarderende Gemeenteopbouw.