Workshop op Inspiratiefestival Terschelling

Inspiratiefestival Terschelling
heeft plaats gevonden op 28, 29 en 30 oktober 2016
Hoe beter op te laden voor een nieuw kerkelijk jaar dan uitwaaien op Terschelling?
Samen met geloofsgenoten genieten van al het goede van dit prachtige eiland, en tegelijkertijd een prachtig programma speciaal voor iedereen die actief betrokken is bij de kerk. Benieuwd naar hoe dat geweest is? Zie de impressies op www.pthu.nl/inspiratiefestival

'Opdat het vuurtje blijft branden'.
Op vrijdag 28 oktober, van 16.00 tot 18.00 gaven Els Deenen, Else Roza en Atie de Vos er een workshop over Waarderende Gemeenteopbouw.
Een belangrijke drijfveer van de grondlegger van waarderende gemeenteopbouw (WGO) Jan Hendriks was: ‘Opdat het vuurtje blijft branden’.
We zijn in deze workshop aan de slag gegaan met deze metafoor. Hoe wakker je het vuur weer aan in jezelf en anderen? We pasten de werkwijze van waarderende gemeenteopbouw toe, zodat je aan den lijve kon ondervinden wat het effect is.
Meer over deze workshop en de organisatoren leest u hier.