Workshop Classis Den Bosch

Onlangs vond in de PKN-classis Den Bosch een activiteit plaats, waarbij gebruik gemaakt is van het waarderende-gemeenteopbouw-denken.

In 4 workshops zin de 60 deelnemers aan de gang gegaan met de opdracht: bevraag elkaar over wat wat goed gaat in ieders gemeente, deel dat met elkaar, inspireer elkaar zo en geef elkaar ideeën door. De workshops hadden de volgende thema´s: Jeugd en Jongeren, Pastoraat, Beheer en de Ambten.

Gemeenteadviseur Atie de Vos stuurde ons het verslag, met daarin een korte beschrijving van de methodiek en de resultaten. Het verslag vindt u hier.

Iedere workshop werd geleid door 2 mensen van het Breed Moderamen, terwijl Atie de Vos de workshop Pastoraat begeleidde. Mocht u meer willen weten over deze activiteit, neemt u dan contact op met haar, via email [email protected] of tel.nr. mobiel 06 1590 8556