Oosterkerk van morgen? Kerk van onze dromen!

Marten Knevel schrijft: In de Oosterkerk in Zeist begeleid ik sinds januari een proces van waarderende gemeenteopbouw met als slogan: Oosterkerk van morgen? Kerk van onze dromen! Wij gebruiken onze website als een van de media om met de gemeente over (de voortgang van) het proces te communiceren. Zo krijgt men een goede indruk van een praktische toepassing van de waarderende gemeenteopbouw.

Op de pagina over Waarderende Gemeenteopbouw staan pagina’s die aan het proces gerelateerd zijn. Daar zullen wekelijks nieuwe links aan toegevoegd worden. Je ziet dan als het ware het proces zich ontwikkelen.
Kerk van onze dromen

De pagina’s in het geheel, inclusief logo en slogans geven een indruk van de aanpak van zo’n proces. Ik ben graag beschikbaar om vragen te beantwoorden of elders voorlichting te geven over een dergelijk proces.

Marten Knevel
Oosterkerk Zeist